Chloorshock maakt schoon

chloorshock

Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat een zwembad goed wordt schoon gemaakt en daarom ben ik chloorshock gaan gebruiken. Die tip kreeg ik namelijk van een vriend een maandje geleden. Hij had zelf net een nieuw zwembad laten aanleggen in zijn achtertuin. Hij vertelde mij dat het een hele investering was geweest, maar dat hij het helemaal waard vond. Omdat hij er zoveel geld had in gestoken vond hij het erg belangrijk dat hij het wel goed schoon hield. Dat zou er voor zorgen dat alles langer mee ging en het veilig was om in te zwemmen. Daar was ik het natuurlijk mee eens.

chloorshock

Schoon en veilig

Mijn vriend vertelde mij dat hij via via gehoord had over het product chloorshock. Hij had er veel goede verhalen over gehoord en daarom had hij besloten om het ook eens te bestellen. Het pakketje kwam echt heel snel bij hem thuis aan. Het product werkte echt heel goed en het zwembad was er heel schoon van geworden. Omdat ik het ook eens wilde uitproberen heb ik het product van hem geleend. Hij had geen wordt gelogen want het werkte echt als een malle. Daarom heb ik gelijk een bestelling geplaatst.