Cursus presenteren

Presentaties geven is een vak apart. Veel mensen vinden dit spannend en daardoor komen ze onzeker over. Als je zeker van je zaak bent, ben je ook geloofwaardiger, dit is uiteraard erg belangrijk als je een presentatie geeft. Ik had zelf ook last van onzekerheid: kom ik wel uit mijn woorden, krijg ik geen vlekken in mijn nek, weet ik de antwoorden op de vragen wel, etc.
SalesTopics
Een cursus volgen
Op mijn werk moeten we wel regelmatig presentaties geven, maar ik zag hier dus altijd tegenop. Tot ik deze cursus zag. Ik heb gelijk aan mijn leidinggevende gevraagd of ik deze cursus mocht gaan volgen en dat mocht. Ik ben daar tot op de dag van vandaag blij om. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, waardoor presenteren mij nu veel makkelijker afgaat!

Tips
Tijdens de cursus krijg je veel tips over hoe je de presentatie het beste voor kunt bereiden, wat je op de slides vermeld, etc. Ook wordt er ingegaan op jouw lichaamstaal: ga rechtop staan, praat duidelijk, etc. Het lijkt misschien simpel, maar het zijn echt goede punten die zij tijdens de cursus presenteren uitleggen. Ik kan deze cursus dus echt aanraden. Ik ben er echt zelfverzekerder van geworden en presenteren vind ik nog steeds spannend, maar ik kijk er niet meer tegenop!