Gezellige kapsalon nabij Tegelen

kapsalon Tegelen

Net terug gekomen van de kapsalon nabij Tegelen. Het was weer tijd geworden om een keer in de spiegel van de kapper te kijken. Mijn haren hadden veel dooie punten en de pony hing voor mijn ogen. Eigenlijk was ik al een tijd hierop uitgekeken.  Dit model, wat ik al van kinds af aan heb. Lange haren tot aan mijn billen, die ik vaak in een staart droeg anders hingen deze in de weg. Het maakte mij ook ouder dan ik werkelijk was en daarom wilde ik nu een totaal ander kapsel hebben.  kapsalon Tegelen

Echt, ben ik dat??

Bij de kapsalon nabij Tegelen had ik een afspraak gemaakt voor mijn metamorfose. Nadat er voor de zoveelste keer uit mijn hoofd was gesproken om niet mijn haren te laten knippen, heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde nu wel een ander persoon in de spiegel zien, dan alleen maar het meisje met lange haren en een paardenstaart.

Een vriendelijke kapster kwam mij hartelijk begroeten bij binnen komst. Nadat ik plaats had genomen op de stoel is zij aan de slag gegaan. Het ergste was wel mijn staart die er in één keer werd afgeknipt. Maar wetende dat ik daar iemand, van de Haarstichting, heel blij mee kan maken, viel het allemaal mee. Mijn look is werkelijk prachtig geworden, heb een paar keer in de spiegel gekeken of ik het zelf wel was.