Het beste dakdekkersbedrijf van Zevenaar en omstreken

Dakdekkersbedrijf Zevenaar

Dakdekkersbedrijf ZevenaarEr is een dakdekkersbedrijf in Zevenaar waar ik alleen maar positieve verhalen over hoorde. Vooral wat een goede vriendin mij vertelde hierover is mij altijd bijgebleven. Zij had last van een acute lekkage en in zulke situaties moet natuurlijk snel gehandeld worden. Deze onderneming stond al binnen 3 uur bij haar op de stoep om alles op te lossen. De schade is daardoor erg beperkt gebleven en dat scheelde indirect ook veel geld. Toen ik zelf zo’n soort organisatie nodig had, ben ik dan ook meteen een kijkje gaan nemen op de website van Douma.

Eerlijk en transparante communicatie

Daar vond ik heel veel informatie over alles wat dit dakdekkersbedrijf uit Zevenaar mij te bieden had. Hier stond ook bij waar ik naar op zoek was. Ook las ik dat iedereen 10 jaar garantie heeft op reparaties die zij uitvoeren. Dit vond ik een hele prettige bijkomstigheid, want daardoor kreeg ik nog meer vertrouwen in hun vaardigheden. Voordat de offerte werd opgemaakt, zijn zij eerst bij mij langs geweest voor een inspectie. Dit is om te voorkomen dat zij voor onverwachte dingen komen te staan. Hierna zijn zij aan de slag gegaan en was alles heel erg snel klaar. Dit is echt een aanrader!