Jouw hovenier in Veldhoven

hovenier Veldhoven

Wanneer ik opzoek ben naar mijn droomtuin, neem ik contact op met een hovenier Veldhoven. Somers Hoveniers creëren de perfecte buitenruimte voor mij. Ik kan dan weer echt genieten van mijn tuin.

hovenier Veldhoven

Vakkundige samenwerking

Wanneer ik de hovenier Veldhoven inschakel, dan werk ik echt samen. Ik kan samen sparren hoe de tuin eruit komt te zien. Ik kan al mijn wensen uitspreken. Niets is te gek. Of ik nu een vijver wil, of een aparte speelplek voor de kinderen. Ook over bepaalde planten en bomen kan ik informatie krijgen. Zo weet ik of bepaalde planten vee of weinig onderhoud nodig hebben en weet ik dus waar ik aan toe ben. Ik krijg het tuinontwerp op maat in 3D. Ik kan hier niet alleen terecht voor het ontwerp. Ik kan ook terecht voor de aanleg en het onderhoud van mijn tuin. Handig, omdat mijn vingers niet zo groen zijn, als van hun. Ik kan voor alle vragen en het maken van een afspraak contact opnemen, maar ik kan ook langskomen in de showroom. Ik kan de hovenier ook volgen op de social media kanalen.