lustrumreis naar Sneek

Onze lustrumreis in Sneek is zo geslaagd dat ik mijn complimenten hierover wil delen op dit blog. Wanneer je eens kijkt op de website 123incentive.nl, dan kun je hier, in diverse categorieën, een leuke trip organiseren voor jouw personeel. Samen met mijn broer waar ik een onderneming mee run, hebben wij onze medewerkers met een leuke dag met overnachting weten te verrassen. Iedereen kon dit zeer waarderen en dit bracht een goede werkmotivatie met zich mee toen iedereen weer aan het werk ging en het gewone leven weer begon. 

lustrumreis

Meer dan tevreden

De lustrumreis zal ik over vijf jaar dan ook graag weer via deze organisatie willen boeken. Hier zijn zoveel mogelijkheden te vinden en zelfs in het buitenland. De prijzen die hier worden gehanteerd zijn erg aantrekkelijk en ik kan je vertellen dat je een geslaagde trip kunt verwachten. De totale verzorging was erg goed en het hotel waar wij verbleven was erg mooi en schoon. Wij hebben allen genoten en dit was tot nu toe het beste bedrijfsuitje ooit als ik mijn personeel mag geloven.

Ben jij ondernemer en heb je iets te vieren? Of dit nu een jubileum is of je wilt een speciaal bedrijfsuitje organiseren? Dan heb ik voor jou een goed adres gevonden.