Meer verdienen dankzij freelance factoring

freelance factoring

freelance factoringSinds ik gebruik maak van freelance factoring houd ik zoveel meer tijd over en daar ben ik hen heel erg dankbaar voor. Ik had regelmatig klanten die niet op tijd betaalden en dat was voor mij best een groot probleem. Ik ben namelijk pas net voor mijzelf begonnen en de winst is nog niet heel erg groot. Deze betalingen heb ik echt nodig om ervoor te zorgen dat mijn huur betaald kan worden. Ik was een groot gedeelte van mijn dag altijd kwijt aan het bellen naar mensen om te regelen dat ik hun geld zou kunnen krijgen. Soms werden er mij beloftes gedaan en kwamen zij die uiteindelijk nog niet na. Dit begon onwijs frustrerend geworden, dus toen ben ik gaan zoeken naar een oplossing hiervoor.

Een hele goede tip

Via een vriendin ben ik toen bij freelance factoring terecht gekomen. Zij kende Finqle ook weer via iemand anders en die had daar hele goede ervaringen mee. Toen ik op hun website kwam, voelde het ook direct goed en had ik echt het idee dat zij mij konden helpen. Inmiddels weet ik dat zeker en wil ik iedere zzp’er aanraden om eens een kijkje bij hen te nemen!