Spas voor buiten

Een vriendin van mij vertelde dat zij naar verschillende spas had gekeken, want zij was van plan om er een aan te schaffen. Zij vond het echter lastig om een keuze te maken en daarom vroeg zijn mij om advies. Zij wilde er een kopen voor achter in de tuin. Mijn vriendin was op dit idee gekomen doordat wij dit had gezien in een magazine. Daar haalde zij vaak haar inspiratie vandaan. Ik vond het altijd leuk als zij om mijn advies vroeg omdat ik wist dat zij er ook echt iets mee zou doen. Het is fijn om te weten dat iemand echt luistert in plaats van om je advies vraagt en daarna er niets mee doet.

Veel keuze

Mijn vriendin had geen woord gelogen want er waren inderdaad er veel verschillende spas die er allemaal erg mooi uitzagen. Ik snapte wel dat zij graag wat advies wou ontvangen van mij. Samen bekeken wij haar paar favorieten. Een aardige medewerker van het bedrijf Bodyfit waar wij een product gingen uitkiezen hielp ons. Hij vertelde ons wat de verschillen waren en welke hij persoonlijk zou aanraden. Het was fijn om ook een professioneel advies te krijgen vond mijn vriendin.