Zelf geboortekaartjes maken

kissgeboortekaartjes

Met onze kleine op komst wilde we overal snel bij zijn, de babykamer klaar, een kinderwagen gekocht en helemaal ingelezen. Natuurlijk hoort er ook een mooi geboortekaartje bij. Wij hebben ervoor gekozen om zelf geboortekaartjes te maken. Zelf geboortekaartjes maken gaf ons de mogelijkheid om een unieke kaart te ontwerpen. We wilden graag een stoere kaart en bij kisskissgeboortekaartjes hebben we zelf onze kaart kunnen ontwerpen.

kissgeboortekaartjes

Het mooiste kaartje
Je hebt op deze site genoeg keuze uit designs, lettertypes en mogelijkheden om een fantastisch kaartje te maken. Zelf geboortekaartjes maken was eigenlijk veel eenvoudiger dan we gedacht hadden. Met het systeem van deze site hadden we binnen een paar klikken ons unieke kaartje klaar. We hebben op deze manier onze vrienden, familie en collega’s blij mogen verrassen met een uniek kaartje voor de aankondiging van ons zoontje.

Deze site kan ik zeker aanraden, het is eenvoudig in de omgang en je hebt genoeg keuze om een uniek kaartje te maken. Een geboortekaartje is een belangrijke kaart, die wil je zo goed mogelijk maken. Door zelf de keuzes in ontwerp te kunnen maken weet je zeker dat je een prachtig kaartje hebt.