Lego City politie auto daar spelen mijn neefjes graag mee

Lego City politie auto is iets waar mijn neefjes altijd graag mee spelen. Nu hebben zij al aardig veel van dit merk. Zo hebben mijn neefjes al het politiebureau en vrachtwagen waar de boeven mee vervoert kunnen worden. Ook verschillende busjes en boten hebben mijn neefjes al. Daarom ging ik naar iets opzoek wat zij absoluut nog niet kunnen hebben. Zoals al vaker ging ik kijken op de website van Bricks Direct. Hier zal ik zeker slagen naar wat ik zocht. Deze onderneming heeft juist heel veel Lego en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Natuurlijk vond ik ook dat wat ik zocht.

Lego City politie autoLego City politie auto gevonden wat ik zocht

Zoals ik ook al had verwacht, hadden zij bij Bricks Direct precies wat ik zocht voor mijn neefjes. Zo kon ik mooi de jongens verassen met een nieuwe lego wat helemaal bij hun thema passen. De kosten vielen echt mee en de volgende dag had ik alles al thuis geleverd gekregen. daarom alleen al kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Wil jij een Lego City politie auto kopen? Dan is een kijkje op de website van dit bedrijf zeker de moeite waard om te kijken.