De beste plek voor jouw schadeherstel in Eindhoven

schadeherstel Eindhoven

schadeherstel EindhovenVoor mijn schadeherstel in Eindhoven ga ik altijd naar dezelfde garage. Het is handig dat dit heel erg bij mij in de buurt zit, want na het afleveren van mijn auto kan ik gewoon terug naar huis lopen. Gewoonlijk zou jij dan met twee mensen moeten rijden, maar dat is nu gelukkig niet nodig. Daarnaast ben ik ook heel erg tevreden over de service die zij bieden, want die is echt heel goed. Iedere keer wordt ik hartelijk ontvangen en worden al mijn vragen beantwoord. Daarnaast zijn de prijzen hier ook heel erg schappelijk en dat is natuurlijk ook belangrijk. Zelfs met mijn apk keuringen ben ik nooit belachelijk veel kwijt.

Hoe ik hen ken

Ik ben bij dit bedrijf voor mijn schadeherstel in Eindhoven terecht gekomen door mijn vriend. Hij heeft hier namelijk alles rondom het leasen geregeld met zijn werk. Daar was hij heel erg tevreden over en daardoor ben ik hier ook eens heen gegaan. Dat beviel zo, dat ik hier nu al een aantal jaar vaste klant ben. Mocht jij meer informatie willen hebben over alles wat zij jou te bieden hebben, neem dan eens een kijkje op de website van Bos & Slegers, want daar vind jij alles!