Een garage: wat kan je er eigenlijk mee?

Toen ik een paar jaar geleden een huis met garage kocht, was ik ervan overtuigd dat het echt iets zou toevoegen aan mijn huis. Het werd geleverd met een prachtige palletstelling erin en ik dacht echt wel dat ik die makkelijk vol zou krijgen. Daarnaast zou het een geweldige plek zijn om mijn auto in kwijt te kunnen. Wat kon een mens nog meer willen? Ondertussen heb ik mijn auto verkocht omdat het te duur werd en ik het toch eigenlijk nooit gebruikte. De garage is er echter nog steeds. En ik doe er zo weinig mee. Hier wil ik verandering in maken.

Hoe kan ik mijn garage het beste inrichten?

Ten eerste wil ik wat doen met die palletstelling. Het is een prachtige kast met enorm veel ruimte. Op het moment staan er echter enkele verrotte gereedschapskisten op en lijkt het verder ijdele ruimte. Ik heb zelf enkele waterdichte dozen gekocht en ben nu langzaam aan veel meer troep uit mijn huis naar de schuur aan het verplaatsen. De fotoboeken kijk ik toch maar eens in de zoveel tijd in, dus die kunnen ook best hier opgesteld worden. Hetzelfde geldt voor het extra servies, de kerstspullen en de winterkleding. Nu staat het allemaal hier, zonder dat het ooit in de weg zit in het huis. Wat een verschil.

Wat kan ik nog meer met deze ruimte doen?

Daarnaast blijft er echter nog enorm veel loze ruimte over. Ik ben er steeds serieuzer over aan het nadenken om hier misschien wat sport apparatuur neer te zetten. Online staan nog wat oude loopbanden en allerlei gewichtjes en matjes. De buurvrouw heeft ook nog een roeiapparaat in haar slaapkamer staan. Als we dat nou bij mij in de schuur zetten kunnen we misschien samen sporten daar. Dan staat het niet in de weg en hoeven we ook geen dure abonnementen meer te betalen. Zo zie je maar weer hoe handig extra ruimte kan zijn: als je maar creatief wil nadenken.